Valikko Sulje

IOTAIKA-Starttipaketti

Valopiuhan IOTAIKA-Starttipaketti sisältää keskusyksikön sekä kolme valitsemaasi tunnistinta. Starttipaketissa on tällä hetkellä tarjolla liiketunnistin, älypistoke, palovaroitin, vesivuototunnistin sekä ovi/ikkunatunnistin.

Tunnistimissa on mm. erilaisia toimintoja:

Liiketunnistin reagoi liikkeeseen, josta sen voi ohjata lähettämään hälytysviesti, siinä on passiivinen infrapunatunnistin ja se mittaa myös huoneen lämpötilaa sekä esim. valotehoa.
Älypistoke toimii etähallittavana virtakytkimenä, toistimena sekä mittaa kulutusta.
Palovaroittimessa on savutunnistin, ääni- ja merkkivalohälytys, mittaa myös huoneen lämpötilaa ja sen voi laittaa lähettämään hälytystekstiviesti/push-viesti, jos esim. huoneen lämpötila putoaa tietyn asetetun lämpötilan alle.
Vesivuototunnistimesta löytyy vesivuototunnistus sekä esim. lämpötilamittaus ja hälytysviestit.
Ovi/ikkunatunnistimen kiinni/auki –tilatieto, lämpötilan mittaus, hälytysviestit.

Sähköasentajaa ei näiden tunnistimien asentamiseen tarvita ja IOTAIKA-Starttipaketin asennus hoituu Valopiuhan puolelta niin halutessasi – ilman erillistä kustannusta!

IOTAIKA-Starttipaketti nyt tarjoushintaan 361€

CTS iCPE Gateway keskusyksikkö
valitse seuraavista viidestä tunnistimesta kolme (voi olla samoja):
Liiketunnistin
Älypistoke
Ovi/ikkunatunnistin
Savutunnistin/palovaroitin
Vesivuototunnistin
Norm. hinta 440€  

IOTAIKA järjestelmään on kytkettävissä yli kaksisataa erilaista turva- ja älylaitetta, joilla vanhoistakin kodin laitteista saa helposti tehtyä älylaitteita esimerkiksi etäohjattavia tai säädettäviä. Tunnisteiden määrä ei vaikuta kk-hintaan!

Lisää tunnistimia löydät IOTAIKA-tuotehinnastosta!