Valikko Sulje

IOTAIKA

IOTAIKA-turvapalvelu ja TURVA-liittymä Valopiuhasta!

IOTAIKA on turvapalvelu, joka valvoo aina, kun sinä et ole paikalla. Se lisää viihtyvyyttä sekä auttaa ja turvaa arkeasi.

Joudut ehkä käymään säännöllisesti mökillä vain tarkistaaksesi, ettei kukaan ole murtautunut sinne tai ettei ole sattunut vesivahinkoa. Voit säästyä monelta turhalta mökkireissulta, kun saat tietoa puhelimeen heti kun jotakin normaalista poikkeavaa on tapahtunut. Jos asut kaukana, voitte myös sopia lähempänä asuvan sukulaisen tai naapurin kanssa yhdessä, että hälytysviesti ohjataan automaattisesti myös tämän henkilön puhelimeen.

Myös kotona asuminen tai itsenäinen asuminen on lähes jokaisen aikuisen ihmisen toive ja päämäärä. IOTAIKA-turvapalvelun avulla voi kotona asumisen tehdä helpommaksi ja turvallisemmaksi – vaikka omille iäkkäille vanhemmilleen.

Aina ei tarvitse olla kyse vakavista tilanteista, vaan turvapalvelusta on hyötyä perheen tavallisessa elämässäkin. Saatat olla estynyt pitämästä puhelimen koko ajan ulottuvilla, työn puolesta tai muuten. Voit silti muistuttaa kotona olevia tärkeistä asioista.

Voit ohjata IOTAIKA -järjestelmän lähettämään lapselle automatisoidun ääni- tai tekstiviestin esimerkiksi muistutuksena lähteä kouluun tai harrastuksiin ajoissa. Poissa ollessasi hyvänä vihjeenä siitä, että lapsi on saapunut turvallisesti kotiin koulupäivän jälkeen, on avattu ulko-ovi.

Sinä tiedät parhaiten perheenne tarpeet. Tarpeiden kartoittaminen on hyvä lähtökohta IOTAIKA-turvapalvelun hankkimiselle. Käyttötarpeiden sekä tilojen koon mukaan valitaan sitten sopivat laitteet. Tarpeiden muuttuessa voit helposti hankkia lisälaitteita samaan palveluun. Ota yhteyttä Valopiuhan toimistoon ja sovitaan kartoitus paikan päällä – ilman lisäkulua!

IOTAIKA Starttipaketti 3/5
CTS iCPE Gateway
valitse seuraavista viidestä tunnistimesta/ohjaimesta kolme (voi olla samoja)
Liiketunnistin;
 lämpö, liike, valoteho (Lux), tärinä
Älypistoke;
 teho (W), päälle/pois, kulutus (kWh), toimii toistimena, etähallittava virtakytkin
Ovi/ikkunatunnistin;
 auki/kiinni
Savutunnistin/palovaroitin;
 lämpö
Vesivuototunnistin;
 lämpö

IOTAIKA järjestelmään on kytkettävissä yli kaksisataa erilaista turva- ja älylaitetta, joilla vanhoistakin kodin laitteista saa helposti tehtyä älylaitteita esimerkiksi etäohjattavia tai säädettäviä. Tunnisteiden määrä ei vaikuta kk-hintaan!

Osuuskunnan jäsenille tarjoamme

IOTAIKA-turvapalvelu 6,90€/kk

IOTAIKA-turvapalvelussa on paljon toimintoja, joilla voi parantaa kiinteistön/asunnon turvallisuustasoa. Järjestelmään voi kytkeä murto-, palo- ja vuotovaroittimia ja palvelussa voi seurata asunnon huonelämpötilan muutoksia tai sähkönkulutusta.
Tarjous on voimassa 07/2020. Norm. hinta on 12,00€/kk

Käytä IOTAIKA-turvapalvelua mobiilisti!
IOTAIKA- MOBIILISOVELLUS
• suomi, ruotsi, englanti
• tilatietojen seuranta
• muistutus & kuittaus
• viestit (Push-viesti, teksti & ääni tai SMS)
• ajastukset
• etäohjaus
• skenaario ym. ym.