Valikko Sulje

Tiedotteet

Heinäkuun Bonuskanava

Heinäkuun bonuskanava on – NHK World

NHK WORLD-JAPAN on Japanilaisen public service organisaation kansainvälinen palvelu. Kanava tarjoaa uusimman informaation Japanista ja Aasiasta. Kanava antaa katsojalle Japanilaisen perspektiivin uutisille, kulttuurille ja perinteille.

Kesäkuun Bonuskanava

Kesäkuun bonuskanava on – C More Juniori HD

C More Juniori on lasten ikioma kanava, joka tarjoaa kaikenikäisille lapsille rakastettuja kaikkien aikojen suosituimpia lasten sarjoja ja uusia tuttavuuksia, unohtumattomia kotimaisia suosikkeja sekä lasten oman elokuvaillan! Ja kaikki suomeksi. Kanavapaikalla 62.

Koti TV – Arkiliikuntaa, muistikuntoutusta ja kulttuuria ikäihmisille omalta tv-kanavalta

Koti TV tarjoaa ikäihmisille liikunnallista etäkuntoutusta, virikkeellistä muistikuntoutusta sekä kulttuuria ja opetuksellista sisältöä joka arkipäivä klo 11-13. Ruotsin kieliset lähetykset tulevat maanantaisin ja perjantaisin klo 10-11.

Ohjelmat sisältävät eri toimintakyvyn tasoille sopivia harjoitteita. Kunto-ohjeita toistetaan viikottain, jolloin liikesarjat tulevat tutuiksi, muisti vetreytyy ja saadaan paras mahdollinen vaikuttavuus ikäihmisen toimintakykyyn.

Koti TV:n kuntoutustunnista vastaa Suomen Fysiogeriatria Oy, jolla on lähes 40 vuoden kokemus senioreiden, ikäihmisten ja muistisairaiden fysioterapiasta ja kokonaisvaltaisesta kuntoutuksesta.

Kulttuuri ja oppiminen -osiossa teemat vaihtelevat kuukausittain. Ohjelmassa on mm. etäohjattuja museokierroksia, yhteislaulua, voimistelua, tanssia ja digi-opetusta.

Koti TV -kanava näkyy KAISA TV:ssä kanavapaikalla  99. Katso ohjelmatiedot: kotitv.fi/

Mikäli kanavaa ei löydy kanavapaikasta 99, valitse kanavalistasta ”Palauta oletusarvoihin”.

C More Leffat ja Sarjat -kirjasto nyt myös IPTV mobiilisovelluksessa!

Kaikki asiakkaat pääsevät selailemaan tarjontaa ja niillä, jolla on tilattuna jokin C More -kanavapaketeista, voivat myös katsoa mobiilin kautta. C Moren suorat lähetykset ei vielä toistaiseksi näy mobiilissa.