Valikko Sulje

Tiedotteet

Syyskuun Bonuskanava

Bonuskanava on Bloomberg TV.
Se on uutiskanava, joka keskittyy kaupankäyntiin ja talouteen sekä näyttää viimeisimmät uutiset 24 tuntia vuorokaudessa.

Bonuskanava kanavapaikalla 62.

Rääkkylän kunnantalolla ja Paksuniemessä tarjolla ilmainen wifi-yhteys vierailijoille

Rääkkylän kunnantalolla ja viereisellä torialueella sekä Paksuniemessä on tarjolla ilmainen wifi-yhteys kuntalaisille ja kesäasukkaille. Kunnantalolta verkko löytyy nimellä Valopiuha Free ja Paksuniemestä nimellä PaksuniemiGuest.

Koti TV – Arkiliikuntaa, muistikuntoutusta ja kulttuuria ikäihmisille omalta tv-kanavalta

Koti TV tarjoaa ikäihmisille liikunnallista etäkuntoutusta, virikkeellistä muistikuntoutusta sekä kulttuuria ja opetuksellista sisältöä joka arkipäivä klo 11-13. Ruotsin kieliset lähetykset tulevat maanantaisin ja perjantaisin klo 10-11.

Ohjelmat sisältävät eri toimintakyvyn tasoille sopivia harjoitteita. Kunto-ohjeita toistetaan viikottain, jolloin liikesarjat tulevat tutuiksi, muisti vetreytyy ja saadaan paras mahdollinen vaikuttavuus ikäihmisen toimintakykyyn.

Koti TV:n kuntoutustunnista vastaa Suomen Fysiogeriatria Oy, jolla on lähes 40 vuoden kokemus senioreiden, ikäihmisten ja muistisairaiden fysioterapiasta ja kokonaisvaltaisesta kuntoutuksesta.

Kulttuuri ja oppiminen -osiossa teemat vaihtelevat kuukausittain. Ohjelmassa on mm. etäohjattuja museokierroksia, yhteislaulua, voimistelua, tanssia ja digi-opetusta.

Koti TV -kanava näkyy KAISA TV:ssä kanavapaikalla  99. Katso ohjelmatiedot: kotitv.fi/

Mikäli kanavaa ei löydy kanavapaikasta 99, valitse kanavalistasta ”Palauta oletusarvoihin”.

C More Leffat ja Sarjat -kirjasto nyt myös IPTV mobiilisovelluksessa!

Kaikki asiakkaat pääsevät selailemaan tarjontaa ja niillä, jolla on tilattuna jokin C More -kanavapaketeista, voivat myös katsoa mobiilin kautta. C Moren suorat lähetykset ei vielä toistaiseksi näy mobiilissa.