Valikko Sulje

Tiedotteet

Rääkkylän kunnantalolla ja Paksuniemessä tarjolla ilmainen wifi-yhteys vierailijoille

Rääkkylän kunnantalolla ja viereisellä torialueella sekä Paksuniemessä on tarjolla ilmainen wifi-yhteys kuntalaisille ja kesäasukkaille. Kunnantalolta verkko löytyy nimellä Valopiuha Free ja Paksuniemestä nimellä PaksuniemiGuest.

Koti TV – Arkiliikuntaa, muistikuntoutusta ja kulttuuria ikäihmisille omalta tv-kanavalta

Koti TV tarjoaa ikäihmisille liikunnallista etäkuntoutusta, virikkeellistä muistikuntoutusta sekä kulttuuria ja opetuksellista sisältöä joka arkipäivä klo 11-13. Ruotsin kieliset lähetykset tulevat maanantaisin ja perjantaisin klo 10-11.

Ohjelmat sisältävät eri toimintakyvyn tasoille sopivia harjoitteita. Kunto-ohjeita toistetaan viikottain, jolloin liikesarjat tulevat tutuiksi, muisti vetreytyy ja saadaan paras mahdollinen vaikuttavuus ikäihmisen toimintakykyyn.

Koti TV:n kuntoutustunnista vastaa Suomen Fysiogeriatria Oy, jolla on lähes 40 vuoden kokemus senioreiden, ikäihmisten ja muistisairaiden fysioterapiasta ja kokonaisvaltaisesta kuntoutuksesta.

Kulttuuri ja oppiminen -osiossa teemat vaihtelevat kuukausittain. Ohjelmassa on mm. etäohjattuja museokierroksia, yhteislaulua, voimistelua, tanssia ja digi-opetusta.

Koti TV -kanava näkyy KAISA TV:ssä kanavapaikalla  99. Katso ohjelmatiedot: kotitv.fi/

Mikäli kanavaa ei löydy kanavapaikasta 99, valitse kanavalistasta ”Palauta oletusarvoihin”.