Valikko Sulje

Tiedotteet

Huhtikuun Bonuskanava

Huhtikuun Bonuskanava on Viasat History. Kiehtova matka menneeseen maailmaan. Historiaa antiikista nykypäivän populaarikulttuuriin. Kanavapaikalla 62.

Koti TV – Arkiliikuntaa, muistikuntoutusta ja kulttuuria ikäihmisille omalta tv-kanavalta

Koti TV tarjoaa ikäihmisille liikunnallista etäkuntoutusta, virikkeellistä muistikuntoutusta sekä kulttuuria ja opetuksellista sisältöä joka arkipäivä klo 11-13. Ruotsin kieliset lähetykset tulevat maanantaisin ja perjantaisin klo 10-11.

Ohjelmat sisältävät eri toimintakyvyn tasoille sopivia harjoitteita. Kunto-ohjeita toistetaan viikottain, jolloin liikesarjat tulevat tutuiksi, muisti vetreytyy ja saadaan paras mahdollinen vaikuttavuus ikäihmisen toimintakykyyn.

Koti TV:n kuntoutustunnista vastaa Suomen Fysiogeriatria Oy, jolla on lähes 40 vuoden kokemus senioreiden, ikäihmisten ja muistisairaiden fysioterapiasta ja kokonaisvaltaisesta kuntoutuksesta.

Kulttuuri ja oppiminen -osiossa teemat vaihtelevat kuukausittain. Ohjelmassa on mm. etäohjattuja museokierroksia, yhteislaulua, voimistelua, tanssia ja digi-opetusta.

Koti TV -kanava näkyy KAISA TV:ssä kanavapaikalla  99. Katso ohjelmatiedot: kotitv.fi/

Mikäli kanavaa ei löydy kanavapaikasta 99, valitse kanavalistasta ”Palauta oletusarvoihin”.

C More Leffat ja Sarjat -kirjasto nyt myös IPTV mobiilisovelluksessa!

Kaikki asiakkaat pääsevät selailemaan tarjontaa ja niillä, jolla on tilattuna jokin C More -kanavapaketeista, voivat myös katsoa mobiilin kautta. C Moren suorat lähetykset ei vielä toistaiseksi näy mobiilissa.

SM-Liiga starttaa myös Kaisanetillä

SM-Liiga lähetykset tulee kanavilta 291 – 298.

Telia Liigapassi näkyy nyt myös älytelkkarissa sekä mobiililaitteilla (älypuhelimet/tabletit) IPTV-sovelluksen kautta Liigapaketin tilaajille, nyt siis katsottavissa myös ilman boksia.
Paketin voi tilata täältä tai olemalla yhteydessä Kaisanetin asiakaspalveluun. Iptv-boksin omistavat voivat tilata sen suoraan boksilta.

Tämän vuoden kausi alkaa 1 lokakuuta 2020 ja jatkuu huhtikuuhun 2021. Asiakas maksaa ainoastaan kuukausista, jolloin Liiga on käynnissä.

Telia Liigapassi 27,90 €/kk

Tutustu Telia Liigapassiin täällä.

Ajantasaiseen otteluohjelmaan pääset tutustumaan täällä.