Valikko Sulje

Tiedotteet

Marraskuun Bonuskanava

Marraskuun Bonuskanava on TotoTV 6.

Hevosurheilun harrastajien oma paketti! Kanavapaikka 62.

Lokakuun Bonuskanava

Lokakuun Bonuskanava on C More Juniori.

C More Juniori on lasten ikioma kanava, joka tarjoaa kaikenikäisille lapsille rakastettuja kaikkien aikojen suosituimpia lasten sarjoja ja uusia tuttavuuksia, unohtumattomia kotimaisia suosikkeja sekä lasten oman elokuvaillan! Ja kaikki suomeksi. Kanavapaikka 62.

SM-Liiga starttaa myös Kaisanetillä

Jääkiekon suomalainen kuninkuusliiga SM-Liiga starttaa pian ja Kaisanetillä on nyt poikkeuksellinen mahdollisuus tarjota pelit suorana kotisohvalle saakka.

Näet kaiken aina ensimmäisestä kiekonpudotuksesta Kanada-maljan nostoon. Kaikki pelit kuvataan ja kaikki näytetään. Voit vapaasti valita juuri sinulle mielenkiintoisimman pelin katsottavaksesi. Tarjolla on studiokanavan lisäksi 7 HD-tasoista ottelukanavaa.

SM-Liiga käynnistyy torstaina 1.10 ja lähetykset tulee kanavilta 291 – 298.

Telia Liigapassi näkyy nyt myös älytelkkarissa sekä mobiililaitteilla(älypuhelimet/tabletit) IPTV-sovelluksen kautta Liigapaketin tilaajille, nyt siis katsottavissa myös ilman boksia.
Paketin voi tilata täältä tai olemalla yhteydessä Kaisanetin asiakaspalveluun. Iptv-boksin omistavat voivat tilata sen suoraan boksilta.

Telia Liigapassi lyhyesti:

  • Paketti sisältää kanavia, joissa näytetään kaikki Liigan ottelut.
    • 7 pelikanavaa, joka näyttää kotiottelut (tämä kattaa kaikki ottelut)
    • studiokanava, jossa asiantuntijat tekevät analyysejä ennen ja jälkeen otteluiden.

Tämän vuoden kausi alkaa 1 lokakuuta 2020 ja jatkuu huhtikuuhun 2021. Asiakas maksaa ainoastaan kuukausista, jolloin Liiga on käynnissä.

Telia Liigapassi 27,90 €/kk

Tutustu Telia Liigapassiin täällä.

Ajantasaiseen otteluohjelmaan pääset tutustumaan täällä.