Valikko Sulje

Tiedotteet

Iptv-järjestelmän huoltotyö ti 2.6.2020

Tiistaina 02.06.2020 klo 09.00 suoritetaan IPTV-järjestelmän huoltotyö. Työn aikana voi osia IPTV-palvelusta olla poissa käytöstä. IPTV-boksi vaatii uudelleenkäynnistyksen kun työ on suoritettu. Uudelleenkäynnistys tapahtuu automaattisesti tai vaihtoehtoisesti ruutuun tulee ilmoitus että IPTV-boksi käynnistyy uudelleen painamalla OK.

Huoltotyön arvioitu kesto on yksi tunti.

Pohjois-Karjalan tietoverkko-osuuskunnan hallituksen tiedote 15.4.2020

13.4.2020 Matti Kontianen on julkaissut facebook-sivustolla Rääkkylä-ryhmässä, Pohjois-Karjalan tietoverkko-osuuskunnan ei julkista tilinpäätöstietoa. Tieto on ollut näkyvillä noin puolen tunnin ajan, jonka jälkeen Kontianen on itse poistanut tiedot näkyvistä. Kontiainen on ollut osuukunnan hallituksen varajäsenenä ja työskennellyt osuuskunnalle tietoverkon suunnittelutehtävissä. Hallitus toteaa, että Kontiainen on julkaissut tiedot yksityishenkilönä, eikä ole noudattanut osuuskunnan julkisuus- ja tietosuojaohjeita ja käytäntöjä.

Osuuskunnan hallitus on 14.4.2020 pitämässään kokouksessa vapauttanut Kontiaisen molemmista tehtävistään asian selvitystyön ajaksi. Lisäksi hallitus muistuttaa, että kyseisen tiedon säilyttäminen ja julkaiseminen myös muiden henkilöiden toimesta on kiellettyä.

Arvoisa asiakkaamme,

Rääkkylän kunnantalon ovet on suljettu ja Valopiuhan toimistossa on siirrytty etätöihin koronaviruksen (COVID-19) vuoksi. Toivommekin, että ensisijaisesti otat yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Tarvittaessa sovitaan tapaaminen toimistolla.

  • hoidamme mahdollisuuksien mukaan asiakkaan ongelmatilanteen ensisijaisesti puhelimen välityksellä
  • asiakkaiden luokse menemme ainoastaan terveinä
  • asiakkaan tiloissa noudatamme ensisijaisesti asiakkaan hygieniaohjeistusta
  • käytämme suojakäsineitä aina, kun käsittelemme asiakkaiden koneita tai teemme asennuksia
  • mikäli asiakkaalla on flunssaoireita, pyydämme ilmoittamaan niistä meille etukäteen. Yritetään löytää tällaisessa tapauksessa kaikkien kannalta järkevä ratkaisutilanne ongelman selvittämiseen.

Seuraamme mm. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä muiden viranomaisten tiedotteita, ohjeita ja suosituksia epidemian osalta.

”Me selviämme tästä. Yhdessä.” – pääministeri Sanna Marin