Valikko Sulje

TV-palvelu

Valopiuhan asiakkaana saat KAISA TV-palvelun peruskanavat käyttöösi ilman erillistä hintaa (ei 3Kymppi ja Turva). Peruskanavat on lueteltu Kaisanetin Kanavaoppaassa IPTV S-paketin alla. Ja nämä kanavat siis Valopiuhan liittymäasiakkaille ilman eri maksua!

KAISA TV:ssä voit tallentaa ohjelmia peruskanavilta rajattomasti puoleksi vuodeksi sekä katsoa niitä jälkikatseluna silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Tämäkin palvelu Valopiuhan liittymäasiakkaille ilman eri hintaa!

Voit katsoa KAISA TV:tä kotonasi myös tabletilla tai älypuhelimella, melkein missä vain. Mobiili IPTV-palvelu kuuluu myös Valopiuhan asiakkaille Hyper-, Super- tai Lomanettiliittymissä ilman eri kustannusta!

KAISA TV käyttäjätunnuksella voit käyttää viittä eri päätelaitetta samanaikaisesti.

Boksipalveluun kuuluvasta SF Anytime -ohjelmakirjastosta löydät yli tuhannesta elokuvasta ja sarjasta mieluisimmat uutuusleffat – myös HD:na.
Vuokrattuasi elokuvan voit katsoa sen 24 tunnin aikana, niin monta kertaa kuin haluat.

Saat joka kuukausi tutustuttavaksi myös jonkun uuden lisäkanavan. Kaisa TV:n kuukauden bonuskanavan näet boksin kanavapaikalta 62.

KAISA TV-käyttöohje löytyy täältä.

Parhaimmat sisällöt KAISA TV iptv-boksilla

KAISA TV:n käyttäminen televisioon kytkettävällä IPTV-boksilla on nopeaa ja vaivatonta. Tarjolla on runsain määrin lisäkanavia ja kanavapaketteja, joiden tilaaminen onnistuu helposti boksin käyttöliittymästä. Kun tilaat tai lopetat kanavapakettitilauksia, saat niistä reaaliaikaisen vahvistusviestin sähköpostiisi.


Minimitilausaika on yksi täysi kalenterikuukausi.

KAISA TV -kanavaoppaasta valitset mieleisesi kanavat ja kanavapaketit. Kanavaoppaaseen pääset tästä.

Voit hallita palvelusi sisältöä ja tallenteita kätevästi boksin kauko-ohjaimella tai älypuhelimen sovelluksella.

Mobiilisovellus on maksuton ja se löytyy sovelluskaupasta nimellä IPTV.

Kaisa TV yleiset ehdot
Kaisa TV erityisehdot