Valikko Sulje

Valopiuhan hallitustiedote

Pohjois-Karjalan tietoverkko-osuuskunnan vuosikokous pidettiin 27.5.2021. Hallituksen jäsenistä erovuorossa oli mm. varajäsen Matti Kontiainen. Hän antoi tiedoksi ennen kokousta, ettei ole enää käytettävissä. Kokouksessa hallituksen puheenjohtaja Jukka Laasonen huomioi Matin ilmoituksen ja hallitus haluaa vielä kiittää Matin mukana oloa Valopiuhan kehityksessä. Näin ollen Matin hallitustoiminta varajäsenen roolissa on päättynyt, eikä hän ole enää missään muodossa mukana osuuskunnan toiminnassa.

Jäsenyyteen tai liittymiin liittyvissä asioissa voitte olla suoraan yhteydessä Valopiuhan toimistoon tai nettisivuilla mainittuihin tukihenkilöihin. Kaisanetin asiakaspalvelu palvelee asiakkaitamme arkisin ja Käyttövalvomo vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden.

Hallitus kokoontui järjestäytymiskokouksen merkeissä ja Pohjois-Karjalan tietoverkko-osuuskunnan nykyinen hallitus on: puheenjohtaja Jukka Laasonen, varapuheenjohtaja Petri Timonen, Tuure Hirvonen, Tapani Ihalainen ja Urho Makkonen. Hallituksen ulkopuolelta sihteerinä ja asiantuntijajäsenenä toimii Tarja Musikka.

Kehitysideat ovat aina tervetulleita ja niitä voi antaa vaikka valopiuha.fi sivuston yhteydenotto lomakkeen kautta.

Kohti valoisampia aikoja!