Valikko Sulje

VoIP-palvelu

VoIP-palvelu, käytettävissä myös matkapuhelimellasi!

JNT:n MultiVoicen kuukausimaksu on alhainen, puhelut ovat edullisia (ilmaisia MultiVoice-liittymien välillä maailmanlaajuisesti) ja palveluun sisältyy 06-alkuinen puhelinnumero. 

MultiVoice-palvelussa puhelut kulkevat internetin kautta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse käyttää tietokonetta soittamiseen. Sen sijaan voit käyttää tavallista kiinteää puhelintasi tai uutta ja modernia IP-puhelinta. Voit myös käyttää palvelua matkapuhelimella tai tabletilla – samalla numerolla kaikissa laitteissa.

Soittaessasi internetin kautta, valitset MultiVoice-palvelun, jolloin käytät modeemin langatonta toimintoa. Voit käyttää toimintoa vaikkapa lomaillessasi ulkomailla hotellissa, missä on wifi käytössä!

MultiVoice-palvelussa saat SIP-tunnuksen, joka mahdollistaa soitot netin kautta, myös matkapuhelimella. Tämän lisäksi tarvitset internet-yhteyden, matkapuhelimeen sovelluksen sekä Google-tilin (gmail-sähköposti).

Omat palvelut- sivuston kautta voit tehdä omia muutoksia palveluun, esim. aktivoida soitonsiirtoja, laatia puhelinkonferensseja, tehdä listoja lyhytnumerovalintoihin sekä nähdä puhelulistoja jne. Sieltä löydät myös elektronisen puhelinluettelon kaikista, joilla on MultiVoice-palvelu. Matkapuhelimesi oma puhelinluettelo on käytössä myös netin kautta soitettaessa.

Palvelun kuukausimaksu3,95€/kk (hinnaston mukaisesti)
Avausmaksu0€
PuhelumaksuIlmainen MultiVoice-liittymien kesken, muut maksut JNT:n normaalihinnaston mukaan
Palvelu sisältää06-alkuisen numeron sekä SIP-tunnuksen
Tarvittavat laitteet/sovelluksetOma matkapuhelin tai VoIP-puhelin, matkapuhelimeen sopiva sovellus, Google-tili (gmail-sähköposti)
Tilausinfo@valopiuha.fi
Palvelun saatavuusValopiuhan liittymäasiakkaille Rääkkylän alueella

JNT hinnasto

Sovellusohjeet

06- alkuinen numero voi olla käytössä 6 päätelaitteessa yhtä aikaa (esim. älypuhelimessa, tietokoneessa, tabletissa). Sopii hyvin myös yrityskäyttöön, jos samaan numeroon on vastaamassa useampi käyttäjä. Kun yhteen laitteeseen vastataan, muilla hälytys päättyy.